Joulutapahtumat

Etusivu_banner_2.jpg

 

Maailman Kauneimmat Joululaulut Juhlakonsertti

Tulossa upea tunnelmallinen joulun suurkonsertti. Konsertin tuotto ohjataan Suomen Lähetysseuran joulukeräykselle. Tänä vuonna joulukeräys tukee lasten lukutaitoa Aasiassa.


HARTWALL AREENALLA PE 14.12. KLO 19.30 

Suomen eturivin solistit, Olli Ahvenlahden 12-henkinen orkesteri 
sekä tuhatpäinen suurkuoro esittävät tuttuja ja ikimuistoisia joululauluja jo perinteeksi muodostuneessa Suomen Lähetysseuran Maailman Kauneimmat Joululaulut - konsertissa. 

Ohjelmistossa kuullaan kotimaisia ja kansainvälistä alkuperää olevia toivotuimpia ja rakastetuimpia joululauluja perinteisinä ja kauniisti uudistettuina sovituksina. 

Konsertissa esiintyvät mm. Robin, Diandra, Saara Aalto, Johanna Försti, Tomi Metsäketo, Laura Voutilainen, Veeti Kallio ja Jarkko Ahola. Musiikista vastaa Olli Ahvenlahden juhlaorkesteri. Mukana on myös suurkuoro johtajinaan hiippakuntakanttori Hanna Remes ja Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan kanttori Seppo Murto. Konsertin juontaa Mikael Konttinen.

Osta lippusi Lippu.fi:sta>

tai Lippupisteen myyntipisteet, p. 0600 900 900 (1,97 €/min+pvm)


Yhteyshenkilö:

Suvimarja Rannankari-Norjanen
Suomen Lähetysseura
suvimarja.rannankari-norjanen (at) suomenlahetysseura.fi

Lilja Kainulainen 
Tuotanto Lilja Productions

Vihkon_kuvat5.jpg         

Joululauluspåra

Jouluelämyksiä ja Kauneimpia Joululauluja kaupungin liikenteessä.

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran kirkoissa ympäri Suomen. Nyt Kauneimpien Joululaulujen parissa voi tunnelmoida myös Helsingin keskustan liikenteessä.

Joulukuussa 2012 Kulttuuriratikka liikennöi Joululauluspårana, jossa on tarjolla Kauneimpia Joululauluja ja joulukulttuuria Suomen Lähetysseuran, Helsingin seurakuntayhtymän ja Toivontuottajien Jouluradion tuottamana yhteistyössä Kulttuuritehdas Korjaamon kanssa.

Joululauluspåran kyytiin pääsee 5.-21.12. keskiviikosta perjantaihin klo 15-18 ratikkalipun hinnalla. Ratikka liikennöi reittiä nro 5: Ooppera - Kamppi - Rautatientori - Kallio. Ratikassa on liveohjelmaa klo 16-17, ohjelma alkaa Oopperalta.

7.12, 13.12, 14.12 ja 20.12. ohjelmassa on Kauneimpien Joululaulujen laulattamista ratikan kolkutellessa kaupungin jouluvalojen keskellä. Liveohjelman lisäksi ratikassa soivat Jouluradion Kauneimmat Joululaulut. Jos pakkasta on enemmän kuin -15 astetta, ratikka jää varikolle.

 

 

 

vinjetti_kynttelikko.jpg

Seuraraaren Joulupolku

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut siivittävät joulutunnelmaan pääkaupunkiseudun perheille suunnatulla perinteisellä Seurasaaren joulupolulla 16.12.2012 klo 13-17.

 

Kauneimmat Joululaulut lähijunissa

Joulumieltä viritetään joululaulujen sävelin maanantaina 10.12. pääkaupunkiseudun lähijunissa. VR:n, Vantaan seurakuntien ja Suomen Lähetysseuran yhteisessä tempauksessa lauletaan Kauneimpia Joululauluja aamun ja aamupäivän aikana Helsingin ja Vantaankosken välisissä M-junissa sekä Helsingin ja Korson välillä N- ja K-junissa.

Junissa kiertää kaksi laulu- ja soitinryhmää, joiden säestyksellä junamatkustajat pääsevät laulamaan yhdessä. Junissa kiertävät ryhmät, jotka koostuvat ammattimuusikoista.