Testamentti on lahja

Testamentti nostokuva 550x200px

 

Anna testamentti toivon työlle

Kristillinen sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut Suomen Lähetysseuran työn lähtökohta jo vuodesta 1859. Viemme toivoa heille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Työmme koskettaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten elämää. Rakennamme maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

Testamenttilahjoitus on sijoitus tulevaisuuteen – siihen, millaista maailmaa haluat olla tekemässä vielä oman elämäntyösi päätyttyä. Testamentin tekemisellä voit vaikuttaa siihen, millä tavoin jäät vaikuttamaan toisten ihmisten elämään. Lähetysseuran pitkäaikainen, tuloksellinen ja tarkoin valvottu toiminta antaa Sinulle tukea arvioidessasi, miten haluat työsi hedelmien voivan kasvaa.

Käytämme testamenttivarat Lähetysseuran ulkomaiseen työhön testamentin tekijän toivomalla tavalla, esimerkiksi kasvavien kirkkojen teologiseen koulutukseen, lasten ja naisten kouluttamiseen tai vammaistyöhön. Jos testamentin laatija ei ole esittänyt erityistoivomuksia, voimme kohdistaa varat sinne, missä tarve on kulloinkin suurin.

Olemme vastaanottaneet testamenttilahjoituksia jo noin 160 vuoden ajan, ja kunnioitamme jokaista pientä ja suurta lahjoitusta. Testamenttilahjoitukset ovat tärkeitä Lähetysseuralle. Ne muodostavat noin kymmenen prosenttia kokonaistuloistamme. Haluammekin siis tarjoamme laadukasta palvelua testamentin tekijöille ja heidän omaisilleen.

Kiitos tuestasi. Yhdessä saamme aikaan hyvää.

Kysymyksiä ja vastauksia testamentin teosta 

Lataa Suomen Lähetysseuran testamenttiopas

Suomen Lähetysseurassa testamenttiasioissa Sinua auttaa: 

Tarja Larmasuo


Varatuomari
Tarja Larmasuo
020 7127 204
Sähköposti: testamentit[at]suomenlahetysseura.fi
Osoite: Suomen Lähetysseura / Testamentit, PL 154, 00141 Helsinki   

 

 

 

 

 

 


Tee Hyvä Testamentti- kampanja 


Suomen Lähetysseura on mukana 24 järjestön yhteisessä Hyvä testamentti -kampanjassa.

Kampanjan sivuilla on testamentteihin ja perimykseen liittyvää tietoa, testamenttilahjoittajien kertomuksia sekä kaikkien kampanjassa mukana olevien järjestöjen esittelyt. Verkkosivujen kautta voi myös lähettää kysymyksiä lakiasiantuntijalle.

www.hyvatestamentti.fi

Tarinoita hyvästä testamentista (YouTube)