Ohjelmaa tilaisuuksiisi

Musiikkia - tanssia - teatteria - koulutusta

Lähetysseuran yhteydessä toimivia musiikki- ja taideryhmiä voi tilata esiintymään ja kouluttamaan. 

Amani, Jakaranda ja Xaris Finland tarjoavat omien erikoisalojensa työpajoja ja koulutusta. Safarikuoro voi järjestää yhteisen kuoroharjoituksen seurakuntien kuorojen kanssa.

Cumina on vuosittain koottava nuorten koulutusprojekti. Kuvien alta löydät linkit ryhmien omille sivuille - seuraa ajankohtaisia uutisia! Tutustu tarjontaan ja löydä omiin tarkoituksiin sopiva ryhmä.

Voit myös ostaa CD:itä Basaarista>>

LISÄTIETOJA
Päivi Mattila, musiikki- ja taidetoiminnan koordinaattori
paivi.mattila@suomenlahetysseura.fi ja puh. 020 7127 248 

Amani

Safarikuoro

Amani_2016 safari2012_pihakuva.jpg
Iloista afrikkalaista musiikkia ja kyläkirkkojen tunnelmaa. Jumalanpalvelus-  ja messuavustuksia sekä Afrikka-messu. Tutustu ja tilaa>> Perinteistä ja uutta kirkkomusiikkia sekä lauluja maailmalta. Jumalanpalvelus- ja messuavustuksia. Tutustu ja tilaa>>

 Jakaranda

 Exit

 Jakaranda_280.jpg  Exit_30_juhlakiertue.jpg
Afrikkalaisia rytmejä ja uutta suomalaista hengellistä musiikkia. Jumalanpalvelus- ja messuavustuksia. Tutustu ja tilaa>> Exit tunnetaan tarttuvista melodioistaan ja maanläheisistä teksteistään, jotka välittävät evankeliumin tämän ajan kielellä. Tutustu ja tilaa>>

 Cumina 

Jukka Salminen

 cumina2009.jpg  Jukka_kitara.jpg
Vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Tutustu ja tilaa >>  Musiikkitarinoita ja konsertteja koko perheelle:
Zooppera, Gibu, Gibu ja Tarinasafari. Tutustu ja tilaa >> 

Osallistavaa teatteria

 Xaris Finland

 Sumsvaakum

 xaris_280.jpg

Vieraanvaraisuusteemaiset Tervetuloa – Sum svaa kum! ja Kolme pientä ateriaa. Tutustu ja tilaa >> 

Tanssisatu Ihmeellinen matka ja tanssiteoksia elämän koko kirjosta ammattilaisten esittäminä. Tutustu ja tilaa>>

 

 

 

Kauneimmat Virret - Amazing Grace

Tule laulamaan uusia ja vanhoja rakkaita virsiä. Kauneimmat virret liittää meidät maailmanlaajaan laulavaan kirkkoon.

KV_kansiverkkokuva.jpg

Suomen Lähetyseura laulaa yhteistyössä seurakuntien kanssa Kauneimpia Virsiä. Tapahtumassa lauletaan virsikirjan uuden lisävihkon lauluja sekä rakkaita tuttuja toivevirsiä.

Suomen Lähetysseura on yhteistyössä seurakuntien kanssa jo vuosikymmeniä järjestänyt Suomen suosituinta musiikkitapahtumaa, Kauneimpia Joululauluja.

Kauneimmat Virret jatkaa tätä yhteistyötä. Lähetysseura haluaa yhdessä seurakuntien kanssa lisätä laulamisen iloa ja kutsua ihmisiä kirkkoon laulamaan ympäri vuoden.

Ensimmäiset Kauneimmat Virret on laulettu jo vuosi sitten. Voit lukea lisää näistä kevään pilottitapahtumista Helsingin Laajasalossa sekä Kuopion Puijossa.

Kauneimmat virret -tapahtuman järjestäminen on helppoa! Ota meihin yhteyttä niin saat vinkkejä tapahtuman järjestämiseen ja tarvittaessa lauluvihkon tulostettavaksi.

Lauluvihkoja ja lisätietoja voit kysellä:

sähköpostilla kampanjat@suomenlahetysseura.fi
puhelimella 020 7127 256

Tule mukaan!