Kustannusliike

Suomen Lähetysseuran kustannusliike on erikoistunut lähetystyöstä ja kulttuurien kohtaamisesta kertovien kirjojen, musiikkiäänitteiden, lehtien ja muiden myyntituotteiden kustantamiseen.

Verkkokauppa palvelee

 
Tervetuloa Basaari-myymälään Helsingissä tai vieraile verkkokaupassamme osoitteessa basaari.mission.fi

UUTUUSKIRJA

Jonathan Aitken:
John Newton – Armottomuudesta ihmeelliseen armoon

Amazing_gras.gif

Useat tuntevat John Newtonin (1725–1807) orjalaivan kapteenina, joka kääntyi kristityksi kirjaimellisesti aallonharjalla ja kirjoitti myöhemmin yhden maailman kauneimmista virsistä, Amazing Gracen. Hänellä oli myös merkittävä vaikutus aikansa ikonina evankelisessa liikkeessä saarnaajana ja teologina.

Jonathan Aitkenin kirjoittama elämäkerta John Newtonista valottaa näitä piirteitä Newtonin elämästä ja luonteesta.

Nyt verkkokaupassa
 UUTUUSKIRJA

Käy peremmälle –

kenttäopas maailmanmatkaajalle

Käy peremmälle on syntynyt Amerikan luterilaisen kirkon laajaa vuotuista hiippakuntien lähetysmatkojen ohjelmaa varten. Se on suomennettu ja muokattu suomalaiseen käyttöön ja soveltuu moneen: kirkkojen lähetys- ja avustustyöhön tutustuvalle, matkanjohtajalle, ulkomaiseen harjoitteluun, kristilliseen vapaaehtoistyöhön tai pitempiaikaiseen palveluun lähtevälle. Kirja sisältää vinkkejä myös matkanjohtajalle.

Kay_Peremmalle.gif

Nyt verkkokaupassa


Tilaa Lähetyssanomat
Lähetyssanomat kertoo ihmisläheisellä tavalla siitä, mitä lähetystyössä tänään tehdään ja mitä on saatu aikaan. Lähetyssanomat ilmestyy 10 kertaa vuodessa 48-sivuisena.
ls_kannet1_pieni.gif


Basaari-myymälä

Lähetysseuran kustannusliikkeen myymälässä, Basaarissa, myydään kirjoja, musiikki- ja paperituotteita (kalentereita, adresseja, kortteja) sekä lahjatavaroita.

Myynnissä olevat lahjatavarat hankitaan usein suoraan paikallisilta valmistajilta eri maista. Basaarissa myydään myös reilunkaupan tuotteita (kahvia, teetä ja suklaata).

Basaari sijaitsee Suomen Lähetysseuran toimitalossa Helsingin Tähtitorninmäellä, Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki. Puh. 020 7127 222, vaihde 09-12971

Basaarin aukioloajat ovat arkisin klo 12-15:30.
Basaari on auki myös itsenäisyyspäivän- ja vappumyyjäisten aikana.

HUOM! Suljettu 4.7.2016-1.8.2016

Tutustu tuoteluetteloon>

Kustannusliikkeen yhteystiedot  

Suomen Lähetysseura ry
Y-tunnus 0116962-5
Käyntiosoite: Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki

Puh. 09-129 71
Fax 09-1297 294

 

Puuttuiko teiltä mitään? 


Riitta Heino on palnnut Victorianjärven rannalle 15 vuoden jälkeen. Noihin vuosiin mahtuu paljon työtä sekä Suomessa että Afrikassa. Vuosiin mahtuu myös sitoutuminen Fransiskus Assisialaisen viitoittamalle tielle.

Tilaa nyt verkkokaupasta

 

Minä voin mennä! 


Ambomaan ensimmäinen lääkäri Selma Rainio 1873–1939

Kirja kertoo Selma Rainion elämäntarinan: millaista naisen oli opiskella yliopistossa 1900-luvun vaihteessa, mitkä ajan aatteista olivat Rainiolle merkittäviä ja miten hän kehitti Ambomaan sairaanhoito-oloja työskennellessään kolmattakymmentä vuotta lähetyslääkärinä.


Tilaa nyt verkkokaupasta

 

Löydä Raamattu 


Oma aikamme on täynnä erilaisia löydä itsesi -oppaita. Rovasti Pekka Harnen mukaan ihminen löytää itsensä ja paikkansa maailmassa, kun hän löytää ensin Raamatun ja siitä armollisen Jumalan.

Pekka Harnen tekstit rohkaisevat tarttumaan Raamattuun päivittäin ja tutkiskelemaan Jumalan sanaa elämän eri tilanteissa.

Tilaa nyt verkkokaupasta