Kustannusliike

Suomen Lähetysseuran kustannusliike on erikoistunut lähetystyöstä ja kulttuurien kohtaamisesta kertovien kirjojen, musiikkiäänitteiden, lehtien ja muiden myyntituotteiden kustantamiseen.

Verkkokauppa palvelee

 
Tervetuloa Basaari-myymälään Helsingissä tai vieraile verkkokaupassamme osoitteessa basaari.mission.fi

UUTUUSKIRJA

Matleena Pinola:
Polku on tässä

polku_on_tassa.gif

Polku on tässä koostuu kuvista ja tarinoista. Sen punaisena lankana kulkee kutsumus, joskus hyvin ohuena, melkein näkymättömänä, mutta lopulta elämää kannattelevana polkuna, voimana. Matleena Pinola on valinnut elämästään kuvia, jotka palauttavat mieleen tapahtumia, muistoja ja ihmisiä, jotka ovat vieneet kutsumusta eteenpäin. Isovanhempien, vanhempien ja Pinolan oma kutsumus, kolmen sukupolven elämänvaiheet, liittyvät yhteen.

Nyt verkkokaupassa
 UUTUUSKIRJA

Katri Kuusikallio
Naisvoimaa Tansaniasta

Pastori Katri Kuusikallio on asunut ja tehnyt työtä Tansaniassa vuoden 2013 alusta. Hän on tutustunut kymmeniin erilaisiin naisiin ja kirjoittanut tähän kirjaan heidän haasteitaan, ilojaan, unelmiaan ja sitä, miten he muuttavat yhteiskuntaa. 

Naisten tarinoissa ilmenevät rinnakkain mielenkiintoisella tavalla perinteet ja uudet ilmiöt ja tavoitteet. Kuusikallio pohtii kirjassaan tansanialaisten naisten elämää myös päiväkirjamerkintöjensä kautta.

Naisvoimaa_netti.gif

Nyt verkkokaupassa


Tilaa Lähetyssanomat
Lähetyssanomat kertoo ihmisläheisellä tavalla siitä, mitä lähetystyössä tänään tehdään ja mitä on saatu aikaan. Lähetyssanomat ilmestyy 10 kertaa vuodessa 48-sivuisena.
ls_kannet1_pieni.gif


Basaari-myymälä

Lähetysseuran kustannusliikkeen myymälässä, Basaarissa, myydään kirjoja, musiikki- ja paperituotteita (kalentereita, adresseja, kortteja) sekä lahjatavaroita.

Myynnissä olevat lahjatavarat hankitaan usein suoraan paikallisilta valmistajilta eri maista. Basaarissa myydään myös reilunkaupan tuotteita (kahvia, teetä ja suklaata).

Basaari sijaitsee Suomen Lähetysseuran toimitalossa Helsingin Tähtitorninmäellä, Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki. Puh. 020 7127 222, vaihde 09-12971

Basaarin aukioloajat ovat arkisin klo 12-15:30.
Basaari on auki myös itsenäisyyspäivän- ja vappumyyjäisten aikana.

HUOM! Suljettu 4.7.2016-1.8.2016

Tutustu tuoteluetteloon>

Kustannusliikkeen yhteystiedot  

Suomen Lähetysseura ry
Y-tunnus 0116962-5
Käyntiosoite: Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki

Puh. 09-129 71
Fax 09-1297 294

 

Tulkoon joulu 2016

Lähetysseuran lämminhenkinen joululehti tarjoaa syvällistä luettavaa adventin aikaan ja joulun pyhiksi. 

 

 

AVARA 


Pekka Simojoen neljäs soololevy sisältää kokoelman uusia, matkan varrella syntyneitä lauluja. Niistä löytyy vuosien tuomaa elämänkokemusta, mutta yhä myös nuorekasta innostusta. Tämä on levy täynnä raikkaita säveliä ja avaria ajatuksia.

Tilaa nyt verkkokaupasta

 

Minä voin mennä! 


Ambomaan ensimmäinen lääkäri Selma Rainio 1873–1939

Kirja kertoo Selma Rainion elämäntarinan: millaista naisen oli opiskella yliopistossa 1900-luvun vaihteessa, mitkä ajan aatteista olivat Rainiolle merkittäviä ja miten hän kehitti Ambomaan sairaanhoito-oloja työskennellessään kolmattakymmentä vuotta lähetyslääkärinä.


Tilaa nyt verkkokaupasta

 

Löydä Raamattu 


Oma aikamme on täynnä erilaisia löydä itsesi -oppaita. Rovasti Pekka Harnen mukaan ihminen löytää itsensä ja paikkansa maailmassa, kun hän löytää ensin Raamatun ja siitä armollisen Jumalan.

Pekka Harnen tekstit rohkaisevat tarttumaan Raamattuun päivittäin ja tutkiskelemaan Jumalan sanaa elämän eri tilanteissa.

Tilaa nyt verkkokaupasta