Toimivat tilat tapahtumiisi

PK550x220.jpg
 
Päiväkumpu tarjoaa hyvinvarustellut kokoustilat, ateriat sekä majoitustilat noin 100 hengelle eri kokoisiin tilaisuuksiisi edulliseen hintaan. Käytössäsi on rantasauna, afrikkalainen nuotiokatos, suurteltta, riihikirkko hiljentymiseen sekä Längelmäveden kauniit maisemat.
 
Tarjoamme myös ympäristö- ja kansainvälisyyskasvatusosaamisemme erityisesti leirikoulun sisältöä suunnittelevien käyttöön.
 
Päiväkummusta on lyhyt matka talviaikaan Jämsän Himoksen laskettelurinteisiin, kesällä Tampereen Särkänniemeen tai eri vuodenaikoina Isojärven kansallispuistoon Kuhmoisissa tai Seitsemisen kansallispuistoon Kurussa.

 

Pyydä tarjous>>


 Paivakumpu_ruokasali
 Paivakumpu_tarjoilut

Ateriat

Päiväkummun keittiö tuottaa maukkaat, terveelliset ja monipuoliset ruuat. Ruokasalissa ja kabinetissa on yhteensä 108 paikkaa, mutta keittiön kapasiteetti riittää ruokkimaan jopa 300 leiriläistä.

- erilliseksi saatava kabinetti n. 20 hengelle

- juhla-ateriat ja etniset ruuat tilauksen mukaan

- erikoisruokavalioista tarvitaan aina ennakkotieto

 

 

Majoitus


Päiväkummussa on kaksi erillistä majoitusrakennusta. Afrikka-talon yläkerrassa on kahdeksan 2hh ja kaksi ryhmätilaa. Alakerrassa on viisi 4hh, yksi 6hh ja kolme 2hh sekä kaksi ryhmätilaa. Kaikkien majoitus-huoneiden yhteydessä on wc ja suihku.

Aasia-talossa on seitsemän 4hh ja yksi 6hh. Huoneissa on kerrossängyt, pöytä, komerot ja pesuallas. Suihkuihin ja wc:tiloihin kulku on käytävältä. Tilava oleskeluaula jossa on myös takka, sopii hyvin ryhmien työskentelyyn. Alakerrassa on uudistetut viihtyisät saunatilat ja kuivaushuone asiakkaiden käytössä.

 

 

Kokoontumistilat

 Paivakumpu_afrikkatalo

 Paivakumpu_aasiatalo

 Paivakumpu_sali

 Paivakumpu_luokka
 Takkahuone
 PKriihikirkko.jpeg

 


Suurin kokoustilamme on sali, johon mahtuu hyvin 90 henkilöä. Se on varustettu sekä perinteisin, että nykyaikaisin välinein; äänentoisto, dataprojektori, internet yhteys, valkotaulu, piirtoheitin ja diaprojektori sekä piano.

Päärakennuksessa on tilaat kahta erillistä yhtäaikaista opetusryhmää varten:
luokassa on 25 paikkaa ja viihtyisässä takkasalissa saman verran.


Riihikirkko on rukouksen ja hiljentymisen paikka.

 

 

 

 

 

 

Muita mahdollisuuksia

 

 Paivakumpu_Kraali
 Paivakumpu_suurteltta
 Paivakumpu_lentis
 PKranta720x225.jpg
 

 

Afrikkalaisessa nuotiokatoksessa "kraalissa" elävän tulen ympärillä jutustelu ja muu toiminta onnistuu isoltakin joukolta.

Lähetysseura järjestää vuosittain kolme kahden opetusryhmän rippikoulua. Niiden konfirmaatiot ja muorten muut suurtapahtumat tuovat Päiväkumpuun useita satoja henkilöitä. Suurteltta on käytössä kesäkuun alusta elokuun loppuun. Istumapaikkoja siellä on reilut 600.


Päiväkummun ympäristö ja laajat piha-alueet tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen harrastamiseen: uintia,soutua, melontaa,jalkapalloa, pöytätennistä, lentopalloa pehmeällä hiekkakentällä, mölkkyä, sulkapalloa jne.Rantasauna aivan veden äärellä.