Tule vapaaehtoiseksi

PKmeininki550x220.jpg

 

Moni on viettänyt ikimuistoisia hetkiä Päiväkummussa ja löytää tiensä aina takaisin. Kurssikeskuksen ympärille on muotoutunut oma yhteisönsä, joka tapaa tapahtumissa mutta myös pitää yllä paikan henkeä talkoo- ja muulla vapaaehtoistoiminnalla.

Tule mukaan!

Ystäväkirje

Päiväkummun ystävärenkaassa kukin voi omien lahjojensa ja elämäntilanteensa mukaan olla tukemassa Päiväkummussa tehtävää työtä.

Liity ystävärenkaaseen ja etsi oma tapasi olla mukana: tue taloudellisesti, osallistu talkoisiin, ole mukana suunnittelemassa toimintaa tai rukoile työn puolesta. Saat ystävärenkaan postia noin kolme kertaa vuodessa. Lähetä tietosi sähköpostilla osoitteeseen paivakumpu@suomenlahetysseura.fi.

Vapaaehtoiseksi

Onko sinulla mahdollisuus tulla muutaksi päiväksi tai viikoksi Päiväkumpuun ruokapalkalla? Tarjolla on pieniä remontteja, timpurin hommia, polttopuun tekoa, pihatöitä, siivousta, keittiötyötä jne. Kevät, kesä ja syksy on kiireisintä aikaa, mutta myös muulloin on tarvetta ja mahdollisuuksia.

Kysele sähköpostilla paivakumpu@suomenlahetysseura.fi tai puhelimella numerosta 040 534 9507.

Kesäisin tarjoamme nuorille aikuisille (18v->)mukavaa työtä ja yhdessäoloa ns. voluilun merkeissä. Tehtävät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta pääasiassa ne ovat yleisten sisä- ja ulkotilojen siivousta ja kunnostusta. Talo tarjoaa majoituksen, ruuat ja pienen taskurahan. Jakso voi olla 1-4 viikkoa.

Myös eri ikäisiä keittiöapulaisia tarvitsemme kesällä vapaaehtoistyöntekijöinä. Toivotaan hygieniapassia.

Täytä lomake tästä!